Objavljeno dne

Povabilo k sodelovanju – PRODAJNI KOTIČKI

 

 

PRODAJNI KOTIČKI SO ŽE POLNI LOKALNIH DOBROT

 

V KZ Ptuj smo veseli in ponosni, da smo našli dodatno pot k bogatitvi ponudbe  izdelkov iz lokalnega okolja. Pripravili smo projekt prodajnih kotičkov, z izvedbo katerega želimo, skupaj s projektnima partnerjema KGZS-Ptuj in ZUDV dr. Marijana Borštnarja Dornava, prispevati k povečanju lokalne samooskrbe ter osveščanja lokalnega okolja o vsestranskem pomenu nakupa in uporabe lokalnih izdelkov. Osnovni namen projekta, ki smo ga poimenovali »Lokalno v lokalnem«, je bogatitev ponudbe lokalnih izdelkov v lokalnem okolju, spodbujanje povezovanja proizvajalcev teh izdelkov ter promocija lokalne ponudbe.

 

V naših prodajalnah Markovci, Dornava in Trnovska vas smo uredili prodajne kotičke v videzu lesenega kozolca, kamor smo umestili pester asortima lokalnih izdelkov. Tako so kupcem na voljo domači sokovi, kisi, olja, med, marmelade, džemi, posušena in mleta zelenjava, vložena zelenjava, kompoti, zelenjavni čips, piškoti, testenine, jabolčni krhlji in še kaj se najde. Ponudba prehranskih artiklov je dopolnjena z lično izdelanimi in uporabnimi izdelki varovancev ZUDV Dornava.

 

Vabimo vas, da pridete in se prepričate o pestri ponudbi lokalnih izdelkov v naših prodajnih kotičkih ter se obdarite s katero od domačih dobrot.

 

 

 

 

Projekt sofinancirata Evropska unija iz Evropskega sklada  za regionalni razvoj in Republika Slovenija v okviru programa CLLD.

 

 

 

 

 

Povabilo k sodelovanju – PRODAJNI KOTIČKI

Spoštovani!

V KZ Ptuj smo se odločili za velik izziv – prispevati k povečanju samooskrbe z lokalnimi proizvodi. V naših izbranih prodajalnah bomo vzpostavili prodajne kotičke, v katerih bodo kupcem na voljo proizvodi iz lokalnega okolja.

V kolikor se kot proizvajalec lokalnih izdelkov vidite tudi kot naš dobavitelj teh izdelkov, vas vabimo, da nas čim prej kontaktirate. Z veseljem vam bomo naš projekt bolj podrobno predstavili.

Ponujamo vam dolgoročni odkup vaših proizvodov ter možnost promocijske predstavitve.

Ponudniki lokalnih proizvodov, s katerimi se bomo dogovorili za poslovno sodelovanje, boste že v oktobru 2020 lahko svoje izdelke postavili na police prodajnih kotičkov.

Za več informacij smo dosegljivi na tel. št. (041) 385-144 (Valerija) ali (041) 912-601 (Anja) ali na e-naslov valerija.majcen@kz-ptuj.si, kamor nam lahko do 9.10.2020 pošljete tudi svoje ponudbe.

Veselimo se sodelovanja z vami!