Projekti ESRR

 

NOVO v ponudbi naših prodajnih kotičkov. Povezujemo LOKALNE PROIZVAJALCE in združujemo DOMAČE IZDELKE.

Projekt Lokalno v lokalnem - sveža domača zelenjava in sadje

                                                 Dobavitelj Mlin KorošecProjekti ESRR

Nagradna igra-POGOJI

 

 

 

 

 

 

 


 • Povabilo k sodelovanju – PRODAJNI KOTIČKI

  Povabilo k sodelovanju – PRODAJNI KOTIČKI

  Spoštovani!

  V KZ Ptuj smo se odločili za velik izziv – prispevati k povečanju samooskrbe z lokalnimi proizvodi. V naših izbranih prodajalnah bomo vzpostavili prodajne kotičke, v katerih bodo kupcem na voljo proizvodi iz lokalnega okolja.

  V kolikor se kot proizvajalec lokalnih izdelkov vidite tudi kot naš dobavitelj teh izdelkov, vas vabimo, da nas čim prej kontaktirate. Z veseljem vam bomo naš projekt bolj podrobno predstavili.

  Ponujamo vam dolgoročni odkup vaših proizvodov ter možnost promocijske predstavitve.

  Ponudniki lokalnih proizvodov, s katerimi se bomo dogovorili za poslovno sodelovanje, boste že v oktobru 2020 lahko svoje izdelke postavili na police prodajnih kotičkov.

  Za več informacij smo dosegljivi na tel. št. (041) 385-144 (Valerija) ali (041) 912-601 (Anja) ali na e-naslov valerija.majcen@kz-ptuj.si, kamor nam lahko do 9.10.2020 pošljete tudi svoje ponudbe.

  Veselimo se sodelovanja z vami!

  Spremljajte nas tudi na:

 • Lokalno v lokalnem

  Lokalno v lokalnem

  V okviru 3. Javnega poziva za izbor operacij za uresničevanje ciljev Strategije lokalnega razvoja na območjih občin Kidričevo, Hajdina, MO Ptuj, Markovci, Dornava, Juršinci, Destrnik in Trnovska vas se izvaja operacija

  »PRODAJNI KOTIČKI S PONUDBO LOKALNIH PROIZVODOV«

  Skrajšani naziv operacije: »LOKALNO V LOKALNEM«

  Nizka stopnja prehranske in splošne samooskrbe je danes v našem lokalnem okolju še vedno velik izziv. Ravno tako je izziv povečati zavedanje o pomenu nakupa in (u)porabe lokalnih pridelkov/izdelkov (v nadaljevanju proizvodov) ter približati ponudbo posebej ranljivim ciljnim skupinam (otroci, mladina, starejši prebivalci).

  OPIS operacije:

  Z izvedbo operacije želimo prispevati k povečanju lokalne samooskrbe z lokalnimi proizvodi preko vzpostavitve prodajnih kotičkov z lokalno ponudbo v naših izbranih prodajalnah, informiranja in osveščanja lokalnega okolja o pomenu nakupa domače hrane za zdravje ljudi in finančno stabilnost lokalnih proizvajalcev, ohranjanju delovnih mest na podeželju ter skrbi za ohranjanje čistega okolja.

  Ponudba proizvodov v kotičkih bo namenjena vsem lokalnim prebivalcem, ki skrbijo za zdrav način življenja z zdravo prehrano in telesno aktivnostjo, posebej pa ciljnim skupinam starejših prebivalcev, otrokom in mladini.

  Operacijo smo zasnovali in pripravili v Kmetijski zadrugi Ptuj z.o.o. skupaj s projektnima partnerjema Kmetijsko gozdarskim zavodom Slovenije – Zavodom Ptuj in Zavodom za usposabljanje, delo in varstvo dr. Marijana Borštnarja Dornava.

  (več …)

  Spremljajte nas tudi na:

 

Spremljajte nas tudi na:

Kontaktirajte nas


  Vaše ime (obvezno)

  Vaša e-pošta (obvezno)

  Zadeva

  Vaše sporočilo